Hey, this photo is ©

Ego

Jeg er er uddannet arkitekt, men valgte, i 2011, efter en lang årrække som projektleder, projekteringsleder og tegnestuechef, på flere københavnske tegnestuer, at gå nye veje for bla. at få mere tid til, at forfølge min store interesse med at fotografere.

Som tilfældet har været for mange andre, startede det som en hobby, der med tiden har udviklet sig til en decideret passion, som optager mere og mere af min tid. Jeg forlader sjældent hjemmet uden at have et kamera med i tasken, og på ferier har familien accepteret at afsætte tid til at der kan blive fotograferet.

Ud over at tage portrætter og fotografere i naturen, bruger jeg meget tid på at fotografere til microstock-markedet, hvor jeg har en god forretning med, at sælge billeder via de fem største bureauer.

Hvis du har et eller andet du skal have fotograferet, så er du meget velkommen til, at henvende dig så vi kan tale om tingene. Jeg kører gerne ud med mit mobilstudie.

Skulle du have lyst er du meget velkommen til, at besøge min plakatbutik.

Kontakt:
Mobil: 26 200 900
Mail: niels@lk5.dk

Underskrift